Padma » Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

 

Jogi- és egészségügyi nyilatkozat   

Minden olyan információ, amit a www.padmabasic.hu oldal – ideértve a szövegeket, grafikákat és képanyagokat, illetve minden egyéb anyagot, melyet az oldal tartalmaz-, az általános információ gyarapítása céljából szolgának, nem pedig az orvosi kezelések és tanácsok helyettesítésére.

A weboldalon szereplő információk, nem lettek ellenőrizve Kormányzati Egészségügyi szerv által.

Orvosi javaslat az a diagnózis, és/vagy speciális gyógyszer-felhasználási körülmény, amely az egyén állapotával áll kapcsolatban. Ezen az oldalon semmilyen formában nem adunk orvosi tanácsot, nem testesítünk meg orvos-beteg kapcsolatot. Javasoljuk, mindig egyeztessen orvosával, ha állapotával kapcsolatban bármilyen kérdése vagy gyanúja merülne fel.

Ugyancsak javasoljuk egyeztetni orvosával az itt leírtak Ön általi értelmezését, mielőtt bárminemű új kezelésben részesülne.

SOHA NE HAGYJA FIGYELMEN KÍVÜL VAGY KERÜLJE MEG AZ ORVOSI TANÁCSOT, AZ OKBÓL, HOGY BÁRMILYEN INFORMÁCIÓT OLVASOTT EZEN A WEBOLDALON VAGY BÁRMELY A WEBODALUNKHOZ KAPCSOLT EGYÉB MÁS OLDALON.

A padmabasic.hu nem vállal felelősséget semmilyen, az oldal tartalmával kapcsolatos látogatói megjegyzés vagy diagnózis miatt.

A padmabasic.hu nem azonosul az oldalon ajánlott más weboldalak és linkek által forgalmazott termékekkel és szolgáltatásokkal .

A padmabasic.hu nem vállal felelősséget sem önállóan, sem együttesen mással, semmilyen direkt vagy indirekt panaszért, kárért, ami ezen weboldal tartalmával, hirdetéseivel vagy az  oldalon található egyéb weboldal tartalmával kapcsolatos.