Padma » Gyártás

Gyártás

A PADMA termelése a Helyes Gyógyszergyártási Gyakorlat (GMP) nemzetközileg elfogadott irányelvei szerint történik. Ezen irányelvek betartása rendszeresen végbemenő hivatalos ellenőrzés alapján biztosított.

A PADMA formulái gondosan összekevert, kiszárított és darált növényi részeket tartalmaznak. A cég tartózkodik olyan adalékanyagok használatától, amelyek nem szigorúan szükségesek (tartósítószerek, aromák, ízesítők, színezékanyagok). Továbbá a PADMA ragaszkodik a tibeti hagyomány azon alapelvéhez, hogy csak természetes összetevőket használnak fel.

A receptekben használt nyersanyagok kielégítik a hatóságok szigorú minőségi követelményeit. Ezek minden egyes növénynél pontosan megállapításra kerültek (például gyógyszerkönyvekben monográfiával). A gondos minőségügyi felügyelet a PADMA laboratóriumában biztosítja, hogy kizárólag kitűnő minőségű növények kerüljenek felhasználásra.

Minőségügyi ellenőrzés

Különös hangsúlyt fektetnek a felhasznált növényi alapanyagok tisztaságára. A rovarirtó szerek maradéka, nehézfémek, vagy a penész használhatatlanná teszik a felhasználásra. A kémiai-analitikai módszerek mellett a PADMA minőségellenőrzési szakemberei a saját ízlelésükre és szaglásukra is hagyatkoznak. Az emberi érzékszervek rendkívül érzékeny eszközt alkotnak, így optimális kiegészítői a technikai vizsgálati módszereknek.